småkakor

småkakor

Easter swirl cookie

Easter swirl cookie

150 g Smör rumstempererat. 11,75 dl Florsocker. 11 st Ägg. 15 dl Vetemjöl. 11,5 msk Vaniljsocker. 1Citronzest från 1 citron
Sockerkringlor

Sockerkringlor

150 g smör rumsvarmt. 12 msk strösocker. 10,5 dl vispgrädde. 14 dl vetemjöl. 11 msk vaniljsocker. 1mjölk. 1pärlsockerSätt ugnen på 175 grader
Makalösa kakor

Makalösa kakor

200 g rumsvarmt smör. 11,5 dl strösocker. 14 dl vetemjöl, 240 g. 11,5 dl korinter eller russin. 12 tsk bakpulverSätt ugnen på 225 grader
oboykakor

oboykakor

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 125 gram smör 1 dl socker 1 st ägg 2 msk kakao 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Glasyr 4 msk o’boypulver 1 msk vatten 1 dl florsocker 1 strössel Köp receptet
Tre sorters kakor - en deg

Tre sorters kakor - en deg

1Småkakor med mörk choklad och flingsalt70 g mörk choklad, grovt hackad flingsalt. Grunddeg250 g smör, rumsvarmt 6 dl vetemjöl 1 dl florsocker 1 msk vaniljsocker
Leilas jättegoda kolasnittar

Leilas jättegoda kolasnittar

100 g smör, mjukt 1 dl strösocker 2 msk ljus sirap 2,25 dl vetemjöl 0,5 tsk bikarbonat 1 tsk vaniljsocker 1 tsk malen ingefära
Mandelmassakakor

Mandelmassakakor

200 g mandelmassa 1 ägg, äggvitan. 1Till dekoration blandade nötter