Forma havreflarn på en plåt med bakplåtspapper. e gången gjort mina havreflarn. Det har till och med kommit fram en person till mig och berömt mig för receptet
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Klicka ut smeten på en plåt som är smord alternativt klädd med bakplåtspapper. Havreflarn äter vi sällan ”bara rakt upp och ner” men däremot som krispigt tillbehör till krämiga desserter
) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill. Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga
Jag har nyss svängt ihop ett gäng havreflarn. Sätt ugnen på 225 grader å preppa två plåtar med bakplåtspapper. Klicka ut typ 0,5 msk med rätt stort mellanrum
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
Segkrispiga havreflarnmed toppingen på kärleksmums mellan. Havreflarn. Havreflarn. Är hemma igen efter en himla rolig klassresa med bästa 9a. Tack 9a för att jag fick följa med er. -Mama Skogly ♥ 9a för att jag fick följa med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.