I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
Gårdagens smarriga kycklingsoppa (recept här) sörplades ned i sällskap av nybakade bullar och precis som utlovat ska vi naturligtvis bjuda er även på det receptet
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Pajskal. Smula kexen. Blanda smulorna med det smälta smöret. Tryck ut med tummarna i en springform och ställ den i kylen medan du vispar ihop fyllningen