Igår blev det en favorit som serverades, chilikyckling. Salta och peppra kycklingen. 1 kg kycklingfilé. Slå såsen över kycklingen och ställ den i mitten av ugnen på 175 grader i ca 1,5 timmar. Ingredienser för ca 5-6 personer 1 kg kycklingfilé
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Jag har ingen aning varför denna rätt kallas spökkyckling. Vi åt det i alla fall en gång hos min mans moster och det var så gott så jag fotade receptet, glömde bort det och kom att minnas det först igår när jag stod och inte visste vad jag skulle göra av mina kycklingfiléer
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Blanda pasta, kyckling och svampfräset. 1 st kyckling. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
2 st kycklingfiléer. 1 msk kycklingfond. Dela varje filé på längden. Bryn runt om i smör i stekpanna. Tillsätt grädde, fond, pressad vitlök och senap och koka i 10 minuter