I söndags hade jag inhandlat lite lammrostbiff som skulle lagas till. Och med lammet i tankarna och efter en titt i kylskåpet så skapade jag denna rätt som hämtat inspiration från det grekiska köket
Det är ju vansinnigt gott med crème brûlée, men efter att ha provätit sig igenom ett dussintal olika crème brûlée så är inte lika kul och gott längre =) Presis som med crème caramellen laborerar vi i skolan fram det ultimata receptet på crème brûlée
Jag har vuxit upp med många karamellpuddingar (créme caramel) till efterrätt på söndagsmiddagarna. Det slinker ju ner så lätt och behöver inte tuggas och det är trots allt min mammas favoritefterrätt
Putsa fläskfilén och skär den i skivor. Borsta en av apelsinerna i varmt vatten och torka den. Skala av det gula med t ex en potatisskalare och skär det i tunna strimlor
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan