Knäckig äppelpaj När jag hälsade på hemma i helgen bakade mamma en otroligt god äppelpaj med knäcköverdrag. Oh den var nästan bättre än smulpaj Foodporn
Knäckig äppelpaj Sätt ugnen på 175 grader. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Blanda dem med kanel och socker. Rör ihop smör, havregryn, mjöl, socker och bakpulver till en smidig smet Matklubben.nu
Mammas Svingoda Lingonpaj Du behöver. 2 dl socker150g smör1 ägg1 msk vaniljsocker2,5 dl vetemjöl2/3 havregryn1/3 vetekli1 dl hackade nötter2,5 dl lingon (eller röda vinbär)SirapSlå på ugnen på 200-225 graderVispa socker och smör Mat är Bäst.
Kyckling på 15 minuter á la Jamie Oliver! Gillar man inte koriander ska man inte göra den här rätten. Gillar man däremot koriander så tror jag att man gillar den här rätten Kastrullresan