Kakor

Kakor

Blåbärsrutor med vaniljkräm och smul

Blåbärsrutor med vaniljkräm och smul

250 g smör, rumstempererat 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker (till degen) 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2 dl vaniljkvarg 2,5 dl crème fraîche 2 ägg 1,5 dl strösocker (till fyllningen) 1 citron, rivet skal 1 krm vaniljpulver 150 g frysta blåbär florsocker, att pudra över
Ernsts hallongömmor

Ernsts hallongömmor

Kakdeg200 g smör 0,5 dl strösocker 4,5 dl vetemjöl. 1Fyllning1 l hallon 50 g smör, rumsvarmt 1,5 dl strösocker 200 g kokos
Limekladdkaka

Limekladdkaka

3 stora eller 4 mindre limefrukter. 13 ägg. 13,5 dl strösocker. 12 tsk vaniljsocker. 1200 gram smör. 13 dl vetemjöl
Banoffee pie

Banoffee pie

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 200 gram digestivekex 100 gram smör 1 burk(ar) Karamelliserad mjölk , á 397 gram (dulce de leche) 2 st banan(er) 2,5 dl vispgrädde 50 gram mjölkchoklad 0,5 krm flingsalt Köp receptet
Citronkladdkaka

Citronkladdkaka

150 g smör. 11 st citron. 12 st ägg. 12 dl strösocker. 11 tsk vaniljsocker. 11. 5 dl vetemjöl. 1ca 1 msk florsocker
Recept på populär ananaspaj

Recept på populär ananaspaj

Idag lägger jag ut ett recept på en mycket eftersökt och populär ananaspaj som passar både som efterrätt och är god till kaffet
Uppdaterat recept: Lätta Mazariner

Uppdaterat recept: Lätta Mazariner

Mät upp smöret och lägg i en bunke och tillsätt strösockret. Låt detta stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt