Ingers mattips

Ingers mattips

  • 10 Recept
Aperol Spritz

Aperol Spritz

Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas Aperol Spritz 6 dl mousserande vin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Rödbets- och getostpaj

Rödbets- och getostpaj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Paj 1 st mördeg 1 st gul lök 1 msk Mat & Bak smör 500 gram Kokta rödbetor 200 gram getost 1 tsk färsk rosmarin 3 st ägg 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 tsk honung Topping 30 gram hasselnötter 0,5 tsk honung 0,25 kruka(or) färsk rosmarin Köp receptet
Rimbo bullar

Rimbo bullar

Rimbo bullar kalljästa och bland det godaste i bullväg som finns. Det här behövs för ca 25 st. 25 g jäst
Inlagd rödkål

Inlagd rödkål

Inlagd rödkål är gott till kött. Inte bara det, det är nyttigt också. Detta tar en stund att göra, men så värt det
Syltade gröna tomater

Syltade gröna tomater

Skölj tomaterna, ta bort fästet och picka lite hål på skalen här och där med något vasst typ knivsudd
Syltade gröna tomater

Syltade gröna tomater

Jag har, som jag skrivit flera gånger, fått enormt mycket tomater. Idag har jag plockat även de gröna, för nu tror jag inte att fler kommer att mogna