Ingers Kokbok

Ingers Kokbok

  • 3 Recept
Rödbets- och getostpaj

Rödbets- och getostpaj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Paj 1 st mördeg 1 st gul lök 1 msk Mat & Bak smör 500 gram Kokta rödbetor 200 gram getost 1 tsk färsk rosmarin 3 st ägg 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 tsk honung Topping 30 gram hasselnötter 0,5 tsk honung 0,25 kruka(or) färsk rosmarin Köp receptet
Aperol Spritz

Aperol Spritz

Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas Aperol Spritz 6 dl mousserande vin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Inlagd rödkål

Inlagd rödkål

Inlagd rödkål är gott till kött. Inte bara det, det är nyttigt också. Detta tar en stund att göra, men så värt det