Det blir mycket grillat nu och lär så bli i några månader till. Men ibland blir jag så less det och då är det gott att göra en gryta, gratäng eller liknande
Det här är en enkel rätt som går snabbt att göra. 800g Kycklinginnerfileer Potatis6 dl grädde 280g tärnad baconKryddor efter egen smakStek kycklingen i en stekpanna och krydda dom
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform. Blanda olja, citronsaft, salt och peppar och pensla laxen med blandningen
Okej, vi går rakt på sak. Det ligger ingen fastlagsbulle på tallriken här i det Mårtenssonska köket idag trots att det är fettisdagen, inte ens en bullsmula eller en mandelmasseklick kommer ni att hitta här
Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger
Racletteost. kokt potatis. rökt skinka, salami, rökt kalkon. syltlök. cornichons. För att kunna äta raclette behöver du ett raclettejärn där du smälter osten