God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Igår gjorde jag ju som sagt en GI-vänlig tacopaj och bjöd mina tjejer på till middag Den blev mycket uppskattad och smakade nästan ännu bättre idag
Ugn 175º. Skala ett par morötter och riv den mängd du behöver på råkostjärnets kortsida. Smörj en liten bakform (1 1/4 l) med diametern 18 cm och bröa med glutenfritt ströbröd alternativt Pofiber
Tid ca 30 min / 4 pers. / Ugn 175 graderIngredienser. 800 gram färsk marulkströbrödcitrondill3 dl gräddeSkär marulken i ca 3 cm breda bitarRulla alla bitarna i ströbrödBryn i panna så att de får färgLägg alla bitarna i ugnsfast formBlanda grädden med dill och citron och höll över marulkenLåt stå i ugn ca 15 minKLART
Marulk, när du vill unna dig gott. Well för 399kr/kg en fredagseftermiddag betingar det samma kilopris som svensk oxfilé, men det är värt det flera gånger om
Marulk, denna fula och köttiga fisk som smakar minst sagt gott. Ihop med en enkelsallad och en krämig sås gjord på ärtor blir denna fisk en riktig succé