Kött

Kött

  • 17 Recept
Vinbärskaka

Vinbärskaka

Vinbär har vi mängder i trädgården. Då kan man passa på att baka en kaka i långpannan. Den blir saftig och god och håller sig länge
Krämig pasta och köttfärsgratäng

Krämig pasta och köttfärsgratäng

Bryn köttfärs och vitlök. Häll över ostmassan och täck slutligen med köttfärsröran. Köttfärsröra. 500 g köttfärs
7-timmars lammstek på ben

7-timmars lammstek på ben

Krydda köttet runt om med salt och peppar. Bryn köttet i smör i grytan. Häll såsen över köttet och grönsakerna
Korvsoppa med makaroner

Korvsoppa med makaroner

Koka pastan enligt anvisning på paketet i en stor gryta. Skiva morötterna och lägg i de med pastan efter halva pastans koktid
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten. Tag upp och torka av köttet. Bryn köttet i olivolja och lägg sedan över filén i en ugnsfast form
Lchf Chili i Lergryta

Lchf Chili i Lergryta

Köttfärs. Häll ner köttblandningen i lergrytan, och lägg på locket. Det köttet drar ihop sig till större bitar under gräddningen i ugnen, men det är bara till att, hacka isönder köttet i mindre bitar
Nyttig grekisk moussaka

Nyttig grekisk moussaka

Köttfärssås. Köttfärssås. 400 g kött- eller lammfärs. 1 vitlöksklyfta 400 g kött- eller lammfärs. I helgen förberedde jag en grekisk moussaka jag tänkte skulle passa perfekt att servera till middag någon kväll i veckan

Fläskytterfilé i ugn

När du ska helsteka fläkskött i ugn passar just fläskyttern perfekt. När du lagar helt kött i ugnen måste du förts steka den i stekpanna, då får du fram smakerna bättre och du får en fin gyllenbrun färg
Tacogratäng med vitlöksost

Tacogratäng med vitlöksost

På med köttfärsen, majs, hackad paprika och resten av chipsen. 500 g köttfärs. -Mama Skogly ♥ 500 g köttfärs
Fläskfilé provencale!

Fläskfilé provencale!

Jag marinerade en hel fläskfilé och stekte den lite så att det fick fin färg. In i ugnen i 175 grader tills den är klar
Helstekt oxfilé med rotsellerigratäng och rödvinssås med fikon

Helstekt oxfilé med rotsellerigratäng och rödvinssås med fikon

Rulla köttet i hälften av blandningen och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör och olja. Stek köttet mitt i ugnen på 150°. Lägg tomaterna runt köttet i formen de sista 10–15 min. Rulla köttet i resten av örthacket och låt vila 10 min. Skär köttet i 2 cm tjocka. ca 30 min Lägg tomaterna runt köttet i formen de sista 10–15 min Rulla köttet i resten av örthacket och låt vila 10 min Skär köttet i