En i särklass bästa kalla pajer jag ätit. Suuper gott så detta måste ni testa. Passar perfekt en het sommardag med ett glas vitt, som del i en buffé eller som förrätt
Mina kommentarer. O grymma höstmörker. Det är omöjligt att få till fina bilder. Så det blev en mobilbild. Denna första riktigt höstruskiga söndag med regn och hård blåst kändes det helt rätt med en köttgryta
Idag hände det grejer i köket, det var riktigt roligt att få känna hur dofterna spred sig överallt. Dagen till ära blev det förutom långkok med Crock-Poten (kommer senare på bloggen) denna mjuka chokladkaka
1503/2014. Pulled Pork i wrap. Foto Cecilia Folkesson. Dagens gästrecept kommer från Cecilia Folkesson. Långkok är riktigt lättlagad mat som sköter sig själv, så du får tid med annat nu på påsklovet
Söndag igen. Helgen springer iväg och jag hinner inte blogga alls. -) Inledde helgen med lite grillning i fredags kväll, det blev revbensspjäll och vitkålsgratäng, gott gott
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningen till och från hockeyn så jag får hålla mig inne resten av kvällen
Har ni haft en bra dag. Och imorgon är det fredag. . Ida mår mycket bättre, tack o lov. Skönt att hon blev så mycket bättre på en dag, igårkväll lät hennes andning riktigt dålig och jag funderade på att åka till akuten för att hon skulle få inhalera
Även denna gång kom inspirationen som så ofta från Bon Appétit, närmare bestämt här. Vi skruvade så klart det hela ett halvt varv genom att anamma vår egen långlagningstradition, snarare än den metod som användes i inspirationsreceptet
Igår fick min crock-pot laga mat igen. Jag förberedde kvällen innan genom att bryna kött och lök, sen igår satte jag det tillsammans med tomatpuré, senap och vin i crock-poten och lät den jobba i 3-4 timmar medan jag dammtorkade, dammsög och skurade
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot