Den här mixen köpte jag och bakade ganska nyligen men bakade sent på kvällen så fick inte till en rättvis bild, men brödet var väldigt gott och jag har bakat det idag igen
Nyttigt bröd som påminner om fröbrödet, godast nybakat, förvaras helst i kylskåp så håller det bäst. Häll smeten i en bakplåtsklädd brödform och strö gärna över pumpakärnor
Letade runt på pickipicki häromveckan och hittade ett bröd som lät gott. I fredags var det bakdags och då passade jag på att göra brödet, receptet kommer från Renée Voltaire
Jag brukar baka brödet i en mindre långpanna, för att få brödet högre. rågsikt eller lantbrödsmjöl. Grädda brödet i 225 grader varm ugn i ca 15- 20 minuter
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater