Lax- och skaldjursgryta Strimla fänkål och purjolök och hacka vitlöken. Fräs i smör i en gryta tillsammans med saffran och dillfrön Hemmets Journal
Ugnsbakad lax med morot och fänkål Koka upp Milda med fonden. Tillsätt fänkål, morot, citron och vitlök, låt sjuda i ca 3 min. Sätt ugnen på 200° C Milda.se
Musslor i vitt vin och chili Skrubba musslorna och skölj dem noga. De musslor som inte stänger sig helt slänger ni direkt. Finhacka löken och vitlöken Matklubben.nu
Musslor med vitt vin, grädde och fänkål Hacka fänkål och gul lök. Smält smöret i en gryta, bryn lök och fänkål. Töm på vitt vin och grädde. Töm i allkrydda, örtsalt, vitpeppar och buljongtärningen Matklubben.nu
Lax i ugn med spenat och citronsås Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Fräs spenaten i smör-&rapsolja och lägg i en ugnssäker form. Lägg på laxbitarna Arla
Catarinas lax med gräslökspotatismos, citron-beurre blanc och fänkål 1. Lax. Salta och peppra laxen och ställ åt sidan. Är det skinn på laxen så behåll det på. 2. Gräslökspotatismos MatHem
Lime och ingefärsmarinerad räkcocktail Tina och skala räkorna. Blanda dessa med rivet skal och juice av 1/2-1 lime, riven ingefära och flingsalt Matklubben.nu