Sallader

Sallader

  • 2 Recept
Sojabönsrisotto med svartkål och tomat

Sojabönsrisotto med svartkål och tomat

Ingredienser Portioner. 4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1/2 gul lök 1 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 3 dl risottoris 1 1/2 dl grovriven grana padano 250 g tomatmix Kålfräs 1/2 gul lök 125 g skuren svartkål 250 g frysta sojabönor eller fryst sparris (250 g bönor motsvarar 200 g sparris) 200 g strimlad soltorkad tomat 1 msk olivolja salt peppar Lägg till i inköpslistan
Äppel- och valnötssallad

Äppel- och valnötssallad

Ingredienser Portioner. 4 2 röda äpplen 1 selleristjälk 1 dl valnötter 1 påse ruccola (à 65 g) Dressing 3 msk valnöts- eller olivolja 1 1/2 tsk senap 1 tsk vatten salt och peppar Lägg till i inköpslistan