Förutom att åka på loppis här på Österlen ägnas dagarna även åt en hel del mat och bak. Jag gillar både att laga mat och baka, och att äta mat och kakor, så jag ska inte klaga
1 rund brödkaka som delas i 4 bitar1/2 liten burk keso (alltså 125 g)3 ägg1 msk kokosolja eller rapsolja3 msk kokosmjöl4 msk mandelmjöl (ta 5 msk kokosmjöl om du ej tål mandel) 1 msk Fiberhusk 2 tsk bakpulver en nypa salt addera chiafrön eller hackade nötter om du vill ha tuggmotstånd Rör ihop ägg, olja och keso. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper, forma till ett bröd, ungefär 20 cm i diameter
Jag skippade bakpulvret (läs. Och de var de också, inte alls som lchf-bröd vanligen blir. Nästa gång dock skall jag använda bakpulver och se om de blir annorlunda
Häll omedelbart upp på en plåt med bakplåtspapper, sprid ut till en tunn kaka med slickepott. Jag vet att jag har lagt ut något liknande recept förut men detta är det receptet jag gillar bäst
Den här goda cheesecaken bakade min mamma och bjöd mig på ur tidningen Allt Om LCHF nr 1/2015. Vi minskade lite på sötning och bytte lime mot citron, vilket blev väldigt bra
Jag har bakat dessa muffins flera gånger sedan vi började äta LCHF-kost. I lördags arbetade jag och några kollegor extra och för att muntra upp oss bakade jag lite fikabröd som jag tog med till jobbet
Eller klä formen med bakplåtspapper. 1 dl värmeresistent proteinpulver (bakprotein)*. 3 tsk bakpulver. Kakan är mäktig och god och räcker nog till 10 personer skulle jag tror vi LCHF are vräker ju inte precis i oss desserter. 1 dl värmeresistent proteinpulver (bakprotein)*. 3 tsk bakpulver