Super enkla och såå goda. 6 lagom stora frukostbullar 5,5 dl vetemjöl1 msk bakpulver1/4 tsk salt2 msk sirap 2,5 dl vatten - Sett ugnen på 200 grader- Blanda mjölet + bakpulvre + salt - tillsätt sirapen (ljus) och vatten - baka ut 6 st runda bullar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper, in i ugnen (mitten) ca 10-12 minuter
matbröd. Ledig måndag och lite rastlös. Kommentera Frallor. matbröd. Häll i lite av degspadet och rör om. Man kan även utesluta penslingen med ägget och iställetpensla med kallt vatten när de är färdiggräddade
Jag älskar nybakat brödoch de här baguetterna blir alltid lika goda och knapriga när man gör dem. Det tar rätt lång tid att baka dem men det är värt det och det är egentligen inte så jobbigt utan mest jästider som tar mycket tid
Med sina vackra brödoch informativa videos öppnade han upp mina ögon för surdegsvärlden. Att baka med surdeg kräver lite tålamod och en del planering men resultatet är värt allting i slutändan
Första gången jag bakade bröd med ister istället för med smör. Lös jästen i lite av degvätskan och tillsätt sedan övrig degvätska samt övriga ingredienser