"Med fin skorpa och saftigt inkråm kommer dessa baguetter att bli en succé på frukostbordet eller på ostbrickan till helgens middagar" så står det i introtexten till dom här baguetterna i grundreceptet
Det här är ett jättegott recept på baguetter som jag bakar här hemma ibland, det är lite tidskrävande men behöver inte så mycket passning utan det är mest jästiderna som är långa
Degen fick jäsa i 5 timmar och 30 min innan jag bakade ut den till baguetter som sedan fick jäsa ytterligare 15 min innan de gräddades. Goda baguetter (6 bröd). Goda baguetter (6 bröd)
Dessa baguetter är superenkla att göra och känns väldigt proffsiga. Det som är bra är att de ska jäsa väldigt länge så det passar perfekt att sätta degen på kvällen och sedan baka ut dem till frukost dagen efter
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.