För jag mår så bra av att blogga, laga mat, fota och ha kul med det. Ska bjuda på lite bra rätter framöver men nu till en lite mer onyttig klassiker som jag slog till på att laga i morse (fast klockan redan var halv tolv på förmiddagen så kallar vi det morgon) scones
Passar perfekt tillmatlådan som till middag. Under veckorna tycker jag om och göra sån här mat. Tillsätt nu grädden crème fraiche, peston, och kalvfonden
Sätt avokado, basilika, vitlöksklyfta , citronsaft, olivolja, salt och peppar i en matberedare. Gillar du avokado och har du gjort en sås till pasta av den
Häll därefter i vitabönorna tillsammans med chilisåsen och ev. Häll till sist i Kidneybönorna låt allt bli varmt men inte koka, för då kokar bönorna sönder
Sockerärtor, krussallad, cocktailtomater, ärtskott. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Vad brukar ni ha för goda tillbehörtill söndagssteken. Jag älskar att laga saftiga stekar med goda skysåser och allra minst inte tillbehören som kan förbered flera dagar i förväg