Här om dagen var jag så där jobbigt seg som man är efter en rejäl förkylning. Visste inte riktigt om jag skulle ligga på soffan och fortsätta vila mig i form eller om jag skulle sparka igång mig med en storstädning
Jag själv tycker om att ligga steget före när jag ska laga mat eller dessert till mina vänner. Ibland vill man göra något som man kan förbereda lite innan
Min och Lisa's nya favvodessert är chokladfondant. Choklad. jag kan aldrig få nog ♥. När vi var i Varberg senast så bjöd vi famijen på denna och det var minst sagt uppskattat
Förra året och kanske var det även något år innan det, så kom trenden att göra egna pinnglassar. Jag har velat göra det sedan dess… Det ser så festligt ut att göra det på pinne
Denna goda dessert måste självklart serveras genast när den kommer ur ugnen. bakblogg, dessert, fest, festlig dessert, festlig efterrätt, glace au four, glace au four recept, glace au four utan sockerkaka recept, glass i ugn, inredningsblogg, kalas, matblogg, Nyår, nyårs efterrätt, systrarna m, systrarnam, tomtebloss
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Smultronet är ett bär som inte brukar färdas så mycket längre än in i munnen på den som plockat den, men jag tycker det finns god anledning att ta in det i köket och använda det i desserter
Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan. I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka