Vill du ha mjuka tomater låt det sjuda en stund. 10 små cooktail tomater. Låt det sjuda upp och puttra 5 minuter inna du rör ner tomaterna. 10 små cooktail tomater
Blanda ihop allt strö lite matlagningsmjöl över, rör om. Matlagningsmjöl. 2 tsk tomatpuré. Strimla filén, skär baconet i smala bitar och hacka rödlöken smått
Dekorera med skivad tomat och riv/skiva över ost. 4 portioner 600 k kycklingfilé (gärna innefilé som tinar fortare) smör till stekningsalt och peppar2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk torkad oregano8 st cocktailtomaterostSkär kycklingen i mindre bitar och stek i smör så de får färg. 2 msk tomatpuré. 8 st cocktailtomater
Skär under tiden purjolöken, tomaterna & paprikan i bitar. 2 tomater. 2,5 dl matlagningsgrädde. 2 tomater ½ paprika (hade jag inte hemma). 2,5 dl matlagningsgrädde
Vill du ha mjuka tomater låt det sjuda en stund. 10 små cooktail tomater. Låt det sjuda upp och puttra 5 minuter inna du rör ner tomaterna. 10 små cooktail tomater
aromat. aromat. Dillkött har under hela min uppväxt varit en av mina absoluta favoriträtter och även nu när jag är vuxen och har egna barn, så tycker jag att det är lika gott