400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen
Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style
Den här förrätten gjorde jag helgen som va och jag tycker att den blev himla smarrig. Philadelfia ost med vitlök och örter är väl hur användningsbar som hels
Ikväll är det dax för 4. e deltävlingen av melodifestivalen och jag kommer att titta även ikväll. Men innan dess ska det ätas och kvällens rätt blev fläskfilé i krämig vitlökssås, pasta och en sallad till