Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern. LCHF Pitabröd . Ingredienser 4 ägg 8 msk cremè fraiche. 2,5 dl mandelmjöl2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 4 msk olivolja 2 tsk bakpulver 1 tsk salt Gör så här Vispa ägget poröst
En riktigt hedersam uppgift att få vara med och utforma matsedel till hans LCHF/Paleo-restaurang, jag är glad att Lars hittade mig och mina recept via bloggen
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Nu är det bara en "halvdag" kvar innan det är helg. Ska bli superskönt med helg och jag är dessutom långledig i helgen eftersom jag är ledig på måndag också
. Nog det godaste knäcket jag har ätit. Quinoa/fröknäcke (1 plåt, ca 15 st). 3/4 dl quinoa (jag hade vit, men alla färger går bra eller en mix av dem)+1 1/2 dl vatten (eller som det står på förpackningen)