Recept som man kan variera enkelt med olika smaker är perfekta tycker jag. Då kan man välja att göra en sats och dela i två delar och få två olika sorters kakor
Hej. Nu rusar det bara fram, tre dagar kvar till jul. Tyvärr är det lite sjukor i familjen just nu, Kiron har blivit förkyld och Tiril har ont i andra örat, och Mattias har inte heller varit pigg
Just nu sitter jag på flyget till London men ni ska få ett litet recept ändå tänkte jag. Jag testade ju den bra knäcktratten i helgen som var, och då blev det lakritsknäck
Jag fortsätter mitt semesteruppdrag, att hitta bra recept som är glutenfria. Dottern har fått diagnosen IBS och ska därför undvika gluten och laktos ( och en hel del frukt och grönt) för att må bra
Snabbsaltad gurka tillhör en av favoriterna, speciellt på leverpastejsmörgåsen. I Singapore finns inte det alternativet att köpa, bara söt inlagd gurka
Jag fullkomligen älskar snabbsaltad gurka. Salt krispig färsk gurka. Så här års är det inte gurksäsong och dom spanska filmade gurkorna smakar ibland både bittert och märkligt
En mycket enkel och snabb paj som blir ljuvligt knäckig – lika god att servera ljummen som kall. Knäcksmeten utgår från ett gammalt hederligt recept på havreflarn
En enkel men smakrik pastarätt med champinjonkvartar och körsbärstomater. Jag tycker det är gott med rigatoni (stora pastarör) till kött eftersom det är mycket tuggmotstånd i den pastasorten
Blanda mjöl, socker och bakpulver i en skål. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vispa i ägg och mjölk och rör ner i mjölblandningen, och blanda till en smet