Josse

Josse

  • 4 Recept
Pepparotsfalukorv med dill och morötter

Pepparotsfalukorv med dill och morötter

Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 2 morötter 1 gul lök 600 g falukorv 1 msk smör eller margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl mjölk 2 lagerblad 1 grönsaksbuljongtärning eller fond (1 tärning motsvarar 1 1/2 msk fond) 1 msk majsstärkelse (Maizena) 0,8 msk pepparrot 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Sjömansfalu

Sjömansfalu

Ingredienser Portioner. 4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan