Jossan bröd

Jossan bröd

  • 6 Recept
Semlor (fastelavnsboller) utan gluten, vete och jäst

Semlor (fastelavnsboller) utan gluten, vete och jäst

Jag har gjort det här receptet 2 gånger för enligt grundreceptet så skulle man "klicka" i smeten i muffinsformar, men efter andra försöket skulle jag vilja skriva om den meningen till "häll" i smeten för den är ju lös som vatten
nöttoppar 25 st

nöttoppar 25 st

Sätt ugnen på 160 grader. , Mal nötterna. Vispa ägg och socker pösigt. , Rör ner de malda nötterna och mjölet
Kakaokakor utan gluten, mjölk och ägg

Kakaokakor utan gluten, mjölk och ägg

Då har vi vaknat upp till en ny arbetsvecka och för ovanlighetens skull är det en hel vecka. Men nu är det bara åtta arbetsdagar kvar tills vi åker till Turkiet igen
Mandelflarn

Mandelflarn

Klassiska mandelflarn som är goda som de är, men jag tycker att de passar speciellt bra som tillbehör till desserter
Naturligt glutenfria surdegsfrallor med durramjöl

Naturligt glutenfria surdegsfrallor med durramjöl

Det blev ändå ett ganska lyckat försök men nästa gång kommer jag ta mindre mängd mjöl – de blev lite kompakta – men väldigt goda i smaken och surdegen ger den där härliga saftigheten som många vanliga glutenfria bröd inte har