Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter

Aprikos och päronpaj

Sätt ugnen på 225 grader. Nyp ihop smör och mjöl med fingrarna. Arbeta snabbt in vattnet till en slät deg
Päronpaj

Päronpaj

Det här receptet kommer från Pernilla Wahlgrens nya bakbok "Pernillas praliner". En underbar bok med många smaskiga recept

Fransk päronpaj

Hacka ihop smör, mjöl och socker till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en ugnssäker form, ca 23 cm i diameter
Päronmazarin

Päronmazarin

Den här päronpajen bakade jag förra helgen. Den var helt ljuvlig kan jag lova. Mycket saftigare än en vanlig lite mazarin och så god smak av päronen
Päronpaj

Päronpaj

Kan mazarin och päron passa ihop. Ja man måste ju prova. Hittade ett recept från Husmorsorna, som skriver i Amelia