Creme Brulee Nu var det ett tag sedan jag slängde ut ett recept här. Därför ska ni nu få recept på Creme Brulee, en riktig klassiker ilovecookies.blogg.se
Chicken tikka masala Häll i grädden, creme fracihen och tomatpurén. 30 min300 g kyckling2 dl grädde1 dl creme fracihe eller turkisk yoghurt20 cm purjolök1 st röd paprika3 msk tomatpuré1 msk finriven ingefära1-2 krm koriander1 st riven vitlöksklyfta2 tsk garam masalaev sambalBryn kycklingen i smör Smaskelismaskens
SMAKRIK ASIATISK WOK MED VITKÅL OCH KYCKLINGFÄRS Ella har deklarerat att hon bara ska laga asiatisk mat när hon blir stor. Fast jag håller med henne gällande asiatisk matMalin's Diner
Het scampigryta på kokosmjölk med glasnudlar Scampigryta med glasnudlar. 500 g frysta skalade scampi, 2 bananschaletten lökar, 2 vitlöksklyftor, 1 msk rapsolja, 2 msk riven färsk ingefära, 1-2 msk grön curry pasta, salt och vitpeppar, 2 stjälkar salladslök, 250 g sugar snaps, 1 burk kokosmjölk (400 g), 100 g glasnudlar, hackad mynta, cashewnötter Yasemins Kök
Thailaxgryta Igår fixade jag matlådor inför ännu en jobbvecka. Stek i matfett i en wokpanna eller kastrull i någon minut GET IT ON
Favoritgryta med rödvinssås 3 dl matlagningsgrädde. 3 dl matlagningsgrädde. Favoritgryta med rödvinssås. 8 port. 1 kg griskött (t. ex skinkstek) Therése mat & bak
Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja www.tasteline.com
Bami goreng – indonesisk pyttipanna Bami goreng är ett sätt att ta vara på rester. Man tar vad man har hemma, skär ner det och stoppar det i woken Vin mat & Alsace