Det är något med kombinationen av lamm och bönor som jag verkligen fastnat för. Inspirationen till gårdagskvällens middag fick jag under min lunchshopping på Vi - den butik jag nu har att tillgå på dagtid
Putsa köttet, salta och peppra. Ta upp köttet, skär i tunna skivor och lägg upp på brysselkålen. Vispa ihop såsen, smaka ev av och servera med kött och tillbehör
Skala potatis och börja koka den (tar 20-25 minuter). Skär fläsket i skivor om det ej redan är skivat. Stek fläsket knaprigt några skivor i taget i 3-4 minuter på varje sida i en stor stekpanna
Ett fantastiska sätt att laga kött på är att utgå från den innertemperatur som köttet ska ha när det är färdigt och tillaga köttet på den temperaturen i ugnen
Servings. 4. Cook Time. 30 Min. Pinchitos med saffransris. 60 Min. Bang bang surf & turf curry. 20 Min. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Ingredienser 1 kg fransyska 1 msk Mat & Bak smör 1 dl vatten 1 st gul lök(ar) 1 st morot 1 bit(ar) selleri 0,25 kruka(or) färsk timjan , några kvistar räcker, som dekorering 0 st salt 0 st svartpeppar Sås 0 steksky , från steken 2 msk kalvfond , konc 1 dl vispgrädde 2,5 msk vetemjöl 0 st salt 0 st peppar Till servering 0 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 rotsaker , el
Sen är det ju lite söndagsfeeling när man lagar helt kött i ugn. Kött. Finputsa köttet från sega hinnor. Krydda köttet ordentligt med salt, peppar och timjan