Det här goda brödet kan jag verkligen rekommendera, det är jättelätt att baka och väldigt gott. Det bästa är att man dessutom får två olika bröd från samma deg
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Toppa brödet med lite pumpakärnor och sikta ekologiskt grovt rågmjöl på
Himmelska biskvier. Min vän och kollega är en riktig hejare på att baka. Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa
- Korvbröd (klick). Eventuellt 2 msk brödkryddor, kan uteslutas. Sätt in i mitten av ugnen och grädda i 35-45 minuter eller tills brödet har en gyllene, krispig yta och är ”stumt” i mitten när du känner på det. - Mitt nya favoritbröd (klick) RECEPT TILL 1 MINDRE LÅNGPANNA, min är 22×32 cm