1. Sätt ugnen på 180°. Skär svartkålen i 20 bitar, vänd i olivolja och strö över flingsalt. 2. Bred ut på plåt och baka i ugn tills de är krispiga, ca 5-10 min
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter
Den här lasagnen är lite annorlunda, men så otroligt god. Den innehåller varken pasta, mjölk eller ost och passar därför glutenintoleranta/laktosintoleranta/mjölkproteinallergiker/veganer och självklart alla andra som vill ha en hälsosam och god lunch eller middag
Hacka blomkålshuvudet i små bitar och mixa sedan till grumlig konsistens. Tillsätt äggvitor, hackad mozzarella, linfrö och salt och blanda runt till smidig smet
Vi testade att göra dessa kikärtsbiffar. Jag gillar limesmaken i dem mycket. Till serverade vi klyftpotatis, avokado och limeyoghurt (pressad lime och rivet skal av lime blandat med matyoghurt)