1/2 minut börja droppa i oljan, viktigast är att vara väldigt försiktig med första oljan. En god enkel fiskgryta som får en extra knorr med de goda tillbehörenTill 4 rejäla portioner400gr
Min Vegetariska Lasagne. Skär zucchinin i tunna skivor och dela mozzarellan i mindre bitar. Salta på båda sidorna och lägg på hushållspapper i ca 15 min för att dra ut vattnet. Rosta sedan skivorna på en plåt med bakplåtspapper i 200 grader i 10 min. Ställ in formen i mitten av ugnen på 225 grader och låt stå i ca 30 min. Tillsätt de krossade tomaterna, socker, kryddorna, lite vatten och låt koka på svag värme i 45-60 min. Låt stå i ca 35 min. Ta bort ugnsfolien, höj värmen till 225 grader och låt lasagnen få färg i ytterligare 10-15 min. ca 35 min Ta bort ugnsfolien, höj värmen till. 10-15 min Vegetarisk lasagne med rostad tomat
Låt såsen koka ca 5 min. Låt såsen koka ca 3 min. Torka av aubergineskivorna och stek dem i smör i en stekpanna ca 1 min per sida. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)