Sätt ugnen på 175 grader. Skala och finhacka morot och purjolök. Ansa och strimla fänkålen tunt. Fräs allt i smör och curry, lägg grönsakerna i en smord form
Vet ni vad som är tråkigt. Det är när man har gjort de allra godaste bönbiffarna på evigheter och sen inte kan ta en enda snitsig bild på detta på grund av att guccamolen som skulle serveras till inte gick att göra då avokadon var alldeles för hård och man istället får äta biffarna med färdig bearnaisesås som stod och skräpade i kylskåpet
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Den godaste, krämiga pastasalladen som passar perfekt att servera till vardags som till fest. Du kan förbereda den flera timmar innan servering, den blir bara godare om den får stå och gotta sig i kylen
Jag använder tofu ofta när jag gör stroganoff och som fyllning i tortilla. Den här gången valde jag att göra biffar på fast tofu och de blev jättegoda och håller bra ihop