Förrätt på 5 minuter - chips med rom, citroncrème och dill 0,5 rödlök, finhackad. 11 dl crème fraiche. 11 citron, skal och saft. 11 förp lättsaltade chips. 11 förp Abba storkornig stenbitsrom www.koket.se
Smörrebröd med lövbiff och gurkmajonnäs Gurkmajonnäs. Blanda majonnäs, ättiksgurka och curry. Smaka av med salt. Knaperstek baconet och låt det rinna av på hushållspapper Hemmets Journal
Smörrebröd med rostbiff Smöra brödet och lägg rostbiffen över så att den hänger över kanterna. Lägg på en klick remouladsås, pepparrot och rostad lök Hemmets Journal
Smörrebröd med räkor Skala räkorna och lägg i en plastlåda. Skala och skiva äggen och lägg i en plastlåda. Lägg bröden på en skärbräda och lägg ett på ett skivat ägg Hemmets Journal