2 msk kinesisksoja (glutenfri). Gratinera i nedre delen av ugnen i 30 minuter. 3 tomater 2 msk kinesisksoja (glutenfri). Gratinera i nedre delen av ugnen i 30 minuter
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Nej det var inte här hos oss det brann, men utryckningen var hos grannen mitt i mot
Jag gjorde receptet i portionsformar, tyckte det ser lite roligare ut. 10 - 15 minuter, om man gör i en form, så kan man behöva förlänga ugnstiden till ca. 20 - 30 minuter
Lite semester från bloggandet, och lapat sol utomhus istället. Råstekt potatis, är något som jag saknat, provade att göra det med palsternacka, och det blev kanongott
Bred ut allt jämnt i en långpanna och fördela resten av den stekta kålen ovanpå. Servera med kokt broccoli (och kokt potatis om man vill) samt sockerfri lingonsylt
Servera med lite frusna lingon som du strör över när den kommit ut ur ugnen. Häll smeten över fläsket och osten och kör in allt i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter. 20 minuter
Riv osten och sprid ut den i ett jämnt lager över lasagnen. Koka sakta under lock minst 45 minuter, helst ett par timmar eller mer. Gratinera i cirka 30 minuter
Gör en pasta av alla ingredienserna utom smöret och lägg som ett täcket ovanpå laxfileerna. Avsluta med att toppa allsammans med skivat smör(se bild nedan)