Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Glutenfritt fröknäcke

Glutenfritt fröknäcke

Den här typen av knäckebröd träffade jag och förälskade mig i långt innan jag träffade och förälskade mig i en glutenallergiker
Fröknäcke x2

Fröknäcke x2

Ja men nu tror jag minsann att vädret börjar arta sig. Soligt, lite moln och lagom temperatur för min del

Lindas fröknäcke (glutenfritt)

GÖR SÅ HÄR. 1. Sätt ugnen på 160 grader. 2. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Rör om ordentligt. 3
Svartvinbärsbladssaft

Svartvinbärsbladssaft

En läskande klassiker. Blad och bär från svartvinbärsbusken kan båda användas för tillredning av saft och slutresultatet skiljer sig ordentligt i karaktär
Purjogratäng med skinka

Purjogratäng med skinka

Hur är det, har du börjat längta efter julen än. Eller börjat stressa inför den, kanske. Jag har ju som bekant börjat för flera veckor sen
Vegetarisk ärtsoppa

Vegetarisk ärtsoppa

Blötlägg ärtorna i en bunke och låt stå i minst 6 timmar. Häll av vatten, spola ärtorna rena och häll i en kastrull
Inlagda tomater med timjan

Inlagda tomater med timjan

Skölj tomaterna noga. Varva tomater och timjankvistar i en väl rengjord glasburk. Koka upp vinäger, socker, vatten och lagerblad
Inlagd squash

Inlagd squash

Växthuset är rensat på squash sedan flera veckor tillbaka och vi fick en hyfsat stor skörd i år. En inläggning blev det av de sista som skördades och förutom att det var plättlätt att göra det så är det väldigt gott också
Rabarbersylt med vanilj

Rabarbersylt med vanilj

Jag har en vännina som undrade på rabarber och syltkokning så jag testade.  och det gick ju finfint så här kommer receptet

Exeptionellt enkelt & vansinnigt gott.

Drömbars helt enkelt. Choklad. Riskrisp. Nötsmör. Äpplemos. Mer choklad. Vad är inte en dröm liksom.  No bake. Just freeze
Rimmad Fläsklägg i ugn med Timjan

Rimmad Fläsklägg i ugn med Timjan

Höstmat Nu när det rödgula hösttäcket lägger sig mer och mer över oss, är det gott med rejäl Husmanskost
Grillat sidfläsk

Grillat sidfläsk

Sidfläsket tillagas i ugnen i 3 timmar före grillningen. Sätt ugnen på 100°C. Snitta svålen så att det blir ett rutmönster