Glaserad kålrot – något helt annat Då och då återkommer jag till kampanjen Koka-inte-grönsaker. Stek dem, grilla dem, kör dem i ugnen. Gör vad som helst, men slentriankoka dem inte Vin mat & Alsace
Bakad halloumi på ratatouillebädd Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök 2 klyfta(or) vitlök 1 kruka(or) färsk basilika 2 st zucchini 1 st paprika 1 msk olivolja 1 tsk spiskummin 1 tsk paprikakrydda 1 tsk salt 3 krm svartpeppar 400 ml konserverade körsbärstomater 400 gram halloumi Köp receptet www.tasteline.com
Bönpasta med rostad paprikasås (vegan/glutenfri) Provade en ny pastarätt häromdagen som blev otroligt god så jag måste dela med mig av receptet. OBS, läs igenom hela receptet innan du börjar så du kan planera väl beroende på vad för typ av ugn och stekmöjligheter du har Linda Byström
Rotfruktsgryta med bönor och tomat Skala och hacka lök och vitlök. Fräs det i en gryta i olivolja på medelvärme, så att löken blir blank och mjuk Hemmets Journal
Coleslaw LCHF Skriv utLCHF Cole slaw Portioner 10 Ingredienser 2 dl Fet creme fraiche 2 dl Majonnäs Egen eller köpt 2 dl www.lchfsystrar.com
Vegetariska enchiladas med keso Alltså de här är så galet goda. Tittar man på ingredienserna ser de inget vidare ut för världen, men jag LOVAR att de är grymma GODATANKAR.COM