Potatissuffle' med mandelpesto Smörj en kakform med löstagbara kanter med hälften av smöret och täck ordentligt med hälften av skorpmjölet Matklubben.nu
Cajunblandning Cajunblandning verkar vara en återkommande ingrediens i det sydafrikanska köket och jag hittar inget som verkar vettigt i butikerna - då gör jag en själv Rödvin och Rosmarin
Chokladbiskvier Om en vecka ska vi fira vår lilla ettåring och då blir det stort kakkalas med massor av kakor, bullar och tårta Bröd, bär & bönor
Rågbullar med morot Jag har ofta morot i matbröd, det blir gott och ger fin färg. De här bullarna får en lite hård och nästan knastrig skorpa av det grova rågmjölet Bröd, bär & bönor
Rågbullar Här är resultatet av provbakningen i min nya köksmaskin. Jag och Algot bakade rågbullar som vi sedan provsmakade i solen på uteplatsen Bakglädje
Skinn-Pers ansjovis Blanda samman kryddorna. Skölj fisken och varva den hel med kryddblandningen. Fyll på vartefter med lagen Matklubben.nu