Scones i plättjärn - stekpanna. Jag och kidsen avnjöt en härlig frukost ihop med nygräddade spröda och super goda scones som bakades i plättjärn/plättlagg
Det här är ett jättegott, saftigt och tåligt bröd. Ett av familjens favoritbröd. Under de två långa jästiderna och när bröden gräddas brukar jag baka något annat
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Grädda mitt i ugnen ungefär 8 minuter tills bröden fått fin färg
Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. 3 tunnbröd. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran
Ett italienskt gott bröd som passar perfekt till en god soppa eller varför inte till buffén. Jag är ju som bekant inte så duktig på att baka bröd (även om det ska bli ändring på det) så därför blev jag så himla glad när jag verkligen lyckades med detta recept