Här kommer en egen tolkning på den franska salladenSallad Nicoise. I en sallad är det viktigt med bra och smakrika råvaror, tomaterna är extra viktiga tycker jag
Blandad sallad. Gör en sallad och toppa med röra, rödlök, ärtskott/sockerärtor & kokt ägg. Då jag tidigare gjort denna röra på fettfri majonnäs så skriver jag om det igen eftersom fettfri majonnäs har utgått ur sortimentet hos affärerna, tyvärr
Nu när sommarvärmen har kommit känns en fräsch sallad perfekt till middag. Grekisk sallad är en av mina favoriter, den passar både som ensamrätt eller som tillbehör till exempelvis kyckling
Särskilt bra brukar det fungera med grekisk sallad. Igår till lunch var inget undantag, han kom snällt ner till växthuset och åt när jag ropade att nu var den grekiska salladen klar
Supergod varm sallad med lite höstfeeling från kantarellerna. Den går utmärkt att värma på i micron och om du ska göra det så kan jag tipsa om att tärna lite ostbitar och strö över så dom smälter lite över salladen
Ännu en sallad. Skölj all sallad och skär romansalladen i strimlor. Lägg i en stor salladsskål. Blanda ner kycklingen i salladen när den är klar och servera salladen med tzatsiki och salladsdressing
Jag älskar sallad i olika sorter och smaker. För mig funkar en tallrik med sallad bra som en enda rätt och en enkel sallad är även god som tillbehör till det mesta
Ikväll gjorde jag en fräsch sallad med bla rökt lax, räkor, sparris och avocado. Till salladen gjorde jag en pepparrotsdressing som du hittar receptet på här
Vänd ner lite olivolja och balsamvinäger i salladen. Fördela sparrisen och räkorna i salladen. Fördela salladen på 4 assietter och ringla dressingen över. 8 dl blandad sallad
Hacka. 3 st avokado. 3 stora tomater. 1 kruka basilika. 4 st vårlök. Riv skalet på en citron samt pressa ut saften häll detta tillsammans med 1/2 dl olivolja över det hackade
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Till salladen åt vi rosenbröd som det skulle ha varit olivröra på (hade passat utmärkt), men den tog slut väldigtfort
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat