Efterrätter

Efterrätter

  • 3 Recept
Päronkompott med krispig kanel

Päronkompott med krispig kanel

Ingredienser Portioner. 4 4 päron 1/2 dl + 2 msk strösocker 1/2 dl vatten 1 1/2 dl havregryn 1 tsk kanel 1 krm salt 1 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Toscaäpplen


Toscaäpplen


Sätt ugnen på 225 grader. Skala och kärna ur äpplena och dela dem mitt itu. Koka upp socker och ­vatten. 

Ugnsstekta äpplen

Ugnsstekta äpplen

4 äpplen. 1 dl havregryn. 1 msk vetemjöl. 1 tsk malen kanel. ½ dl strösocker. 25 g Arla® Svenskt Smör i tunna skivor