Lammkotletterna är marinerade i chili, oregano och timjan och är så goda att man i slutet av måltiden sitter med köttet i händerna och gnager tills benet är helt rent
Rejäla kotletter av lamm med potatis, svamp och tomat, mättar fantastiskt bra. Många goda smaker som gör sig bra tillsammans och bidrar till en komplett rätt, som fungerar riktigt väl på egen hand
Då var vi inne på påskveckan. Jag kommer knappt vara hemma något denna veckan och vet inte ritkigt vad det blir för något gott till påsk, Vickan, Micke med familj kommer så vi får väl slå våra huvuden ihop och komma på något gott
Smaken påminner mig om hem, tillbringade föräldrar och familj påsk. Jag föredrar stek tillagas så enkelt som möjligt så att varje år jag gör biff som min far, med mindre modifieringar
Nu vankas det snart Påsk, och vad passar inte bättre än ett lammrecept Egentligen är det ju större tillgång på lamm under hösten, men av tradition tillhör det påskfirandet
Jag lovade er en påskmeny i sann Alicia anda. Jag håller såklart vad jag lovar och idag delar jag med mig av ett recept som jag sannerligen förknippar med påsken och som definitivt kan stå på mitt bord till helgen
Som jag berättat innan så är det ju påskrecept det handlar om nu och om jag får säga det själv så är ju i alla fall färgerna på den här härliga förrätten väldigt "påskiga"
Lammstek hör liksom påsken till, tycker jag. En påskmiddag i Katinkas Kitchen består därför gärna av lammstek, med potatisgratänger i portionsformar som fått extra bett av parmesan