En snabb, enkel, billig och god pastarätt. Perfekt vardagsmat. I det här receptet har jag använt mig av konserverade champinjoner, men givetvis kan man använda färska som man skivar och steker
Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Donuts. Se vad jag gjorde igår. Medan Victor skypeade en lagning av varmvattentanken slängde jag ihop en munkdeg och friterade alla 12 (eller var det fler
Ännu en favorit. Har gjort denna mousse ett flertal gånger denna sommar, både som efterrätt till andra samt mellanmål till mig själv (mer ofta det senare alternativet)
Denna dipsåsen får heta Himmelsk Nutelladipp, för att det just vad den är, HIMMELSK. Den smakar mjölkchoklad, nougat, krämig, ljuvlig… ja lite som en dröm
Vispa ägg o socker pösigt i stor bunke. Blanda mjöl o bakpulver o vaniljsocker. tillsätt torra ingredienser samt det smälta smöret och mjölken / grädden till ägg/socker smeten
Äppelkakan - en klassiker som alltid uppskattas. Och givetvis går den att njuta av med bra ingredienser så att vi som väljer att (eller måste) äta en kost utan vetemjöl, socker och mjölk också kan få njuta
Paj med vaniljsås är något av det godaste jag vet i fika-väg, mycket sås ska det vara och gärna bär som är lite mer åt det blötare hållet -då tycker jag den smakar som bäst
Hittade häromdagen recept på hälsosamma ”scones” på en blogg vid namn charlottebeijer. se och tänkte att de kunde få vara en ny variant av frukost här hemma hos oss en lördag
God morgon. Idag är det söndag och på söndagar får man unna sig en god frukost. (eller det får man ju alltid, men ändå) Jag passar på och börjar dagen med att baka lite morotsscones, som är både glutenfria och växtbaserade