Efterrätter

Efterrätter

  • 3 Recept
Frasig våffla med vispgrädde och färska bär

Frasig våffla med vispgrädde och färska bär

Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Du behöver4 portioner125 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver2 dl kallt vattenVispgräddeFärska hallon/blåbärFlorsockerGör såhärSmält smöret och låt det svalna
Riesenkolapaj.

Riesenkolapaj.

Choklad mördeg. 100 g smör. 0,5 dl socker. 3,75 dl mjöl. 2 msk kakao. Arbeta ihop allt till en deg. Ställ kallt en stund
Passionsfruktsmousse- Utan gelatin

Passionsfruktsmousse- Utan gelatin

En frisk och fruktig passionsfruktsmousse som du kan servera som en dessert eller fyllning i tårta. Fantastiskt god och fräsch i smaken