Blötlägg nudlarna i varmt vatten tills dem mjuknat, låt sedan rinna av och ställ åt sidan. Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt
Knåda till en slät deg och strö över lite mjöl. Forma tunna kakor (använd gärna mjöl till utbakningen), ungefär som små pizzor, och fritera dem en i taget tills de är gyllene, vänd
Tillbehör. Man behöver kokt kall potatis, så den är det bäst att koka dagen innan eller tidigare samma dag, men i övrigt är det en enkel vetedeg som man sedan kavlar ut i bitar och friterar
Alltså VÄLDIGT gott RECEPT 2 pers 3 ägg 1,5 dl grädde 2 msk … Läs mer → 2 pers. Kompisen läskade men detta på Instagram idag Och jag blev genast sugen då magen kurrade
Vik ihop till ett paket och pressa ihop kanterna med en gaffel. Ställ in i mitten av ugnen och grädda dem i ca 10 minuter (eller tills de blivit frasigt gyllenebruna)
Vispa 2 ägg tillsammans med 2 dl strösocker. Servera med vaniljvisp, grädde eller glass 2 ägg till. Blanda 2 1/4 dl vetemjöl med 1/2 tsk bakpulver och rör ner det i äggblandningen