Redan söndagskväll igen. Vart tog helgen vägen. Middagen idag blev köttfärspaj med en grönsallad till. Jag gjorde pajen i en springform, men du kan lika gärna göra den i en vanlig pajform
många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Högsta betyg fick jag på denna. ) Hur gott som helst. RIKTIG söndagsmiddag. Mums. Ingredienser. FläskkotletterDragonsalt & peppar1 gul lök2 morötterSås