Krydda kycklingfiléerna med peppar. Låt kyckling och spad svalna. Späd med kokspad från kycklingen. Skär kycklingen i skivor och servera med kall tonfisksås, nykokt gnocchi, rucola och kapris
11 st tråg strimlat kycklingkött. 5 st röd chilifrukt 2 msk smör 2 st gula lökar hackade 3 st morötter rivna 1 st äpple rivet 1 msk currypulver 1 l vatten 2 tärning hönsbuljong 3 dl matlagningsgrädde 1 st tråg strimlat kycklingkött (350 g) 380 g röda linser burk eller tetrapack salt, vitpeppar färsk koriander nanbröd1 Riv ingefäran och fräs med hackad chili i smör i rymlig kastrull. 12 Lägg i kycklingköttet och linserna
Ugnsstekt kyckling. Tvätta kycklingen invändigt och torka med ett hushållspapper. Peta in smöret under skinnet runt om hela kycklingen, spara lite av smöret till senare
500 g kycklinglårfilé. 1 msk kycklingfond. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk torkad oregano 4 skivor parmaskinka 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk balsamvinäger 1 msk kycklingfond 2 pressade vitlöksklyftor 150 g sockerärter 200 g cocktailtomater ½ dl plockad färsk oregano