Toppa ev med lite persilja vid servering (eller dill om du tex serverar med lax). Har sett skräckexempel med 40% kötthalt och en innehållsförteckning längre än man orkar läsa. 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas, smaksätt med tex pepparot eller dill i stället). Smaka av med salt, svart och vitpeppar och låt puttra ihop i ca 10-15 min så blomkålen är genomkokt och stavningen blivit krämig. 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas, smaksätt med tex pepparot eller dill i stället)
Inte för att jag är fettskrämd på något vis (nej nej) men i detta fallet är det extra påslaget kalorier faktiskt inte värt det med tanke på hur kalasgoda de ändå blir i ugnen utan fritös
Chokladsnittarfylldamedguldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde