Dela varje kycklingfilé i tre eller fyra bitar. Linda en bit parmaskinka runt om varje kycklingbit. Lägg i kycklingen och låt småkoka i 15 minuter. 600 g kycklingfilé. 3 msk kycklingfond
Kyckling. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull
När vi kom hem fixade jag helstekt kyckling till middag. Stick några hål i en ekologisk citron och lägg den i kycklingen tillsammans med några vitlöksklyftor
2 st kycklingfiléer. 1 msk kycklingfond. Dela varje filé på längden. Bryn runt om i smör i stekpanna. Tillsätt grädde, fond, pressad vitlök och senap och koka i 10 minuter
KYCKLING I RÖD CURRY. Strimla kycklingen och bryn den snabbt i matfett i en het panna. När kycklingen är klar, ta upp kycklingbitarna med hålslev och låt såsen koka ytterligare tills den tjocknar